Στο πρωθυπουργικό επιτελείο ξέρουν καλά ότι αυτό που ζήτησαν οι πολίτες είναι περισσότερη δουλειά και λιγότερα λάθη, μεγαλύτερα αποτελέσματα και μικρότερες καθυστερήσεις. Την επίσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης θα ακολουθήσει εκείνη στο υπουργείο Εσωτερικών την Πέμπτη 20 Ιουνίου καθώς η ανάγκη για αποτελεσματικότερο κράτος είναι μονόδρομος με βασικό στόχο την μεταρρύθμιση στον ΑΣΕΠ για γρηγορότερες προσλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαμήνυσε στους υπουργούς του αυτό το καλοκαίρι η ραστώνη θα εκλείψει και οι μπλε φάκελοι που είχε μοιράσει ο ίδιος θα περάσουν από κόσκινο προκειμένου να εντοπιστούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν όσον αφορά στους στόχους και τα χρονοδιαγράμματα.Το βλέμμα όμως είναι στραμμένο και στην κοινοβουλευτική ομάδα η οποία θα συνεδριάσει την επόμενη Τετάρτη. Αυτή κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να εκτονωθούν οι εσωτερικές τριβές αλλά και να δοθούν απαντήσεις σε όσους μιλούν για «ταυτοτικά» ζητήματα και ζητούν στροφή προς τα δεξιά.

Ο πρωθυπουργός φέρεται αποφασισμένος να υπερασπιστεί την πολιτική που ακολουθεί όσον αφορά στη διεύρυνση της Ν.Δ., η οποία όπως τονίζεται έγινε επί τη βάσει του σεβασμού των αρχών και των θέσεων της Ν.Δ.

Όπως σημειώνουν γαλάζια στελέχη η πολιτική αυτή οδήγησε την παράταξη σε νίκες και συστρατεύθηκαν με τη ΝΔ και το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη άνθρωποι που δεν ήταν, ενδεχομένως και ποτέ μέλη της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ