Εκτός από τις περιοδείες σε γειτονιές της Αττικής και στις μεγάλες πόλεις, το πρόγραμμα του πρωθυπουργού περιλαμβάνει και την μετάβασή του στη Γαλλία όπου στις 6 του μήνα θα επισκεφθεί τα ναυπηγεία της Naval Group στη Λοριάν όπου κατασκευάζονται οι τρεις φρεγάτες Belharra για το ελληνικό πολεμικό ναυτικό στέλνοντας το μήνυμα της αμυντικής θωράκισης της πατρίδας, ενώ θα παραβρεθεί και στις εκδηλώσεις για την 80η επέτειο από την ιστορική D-Day, την απόβαση των συμμάχων στη Νορμανδία που θα είναι η μεγαλύτερη τελετή μνήμης που έγινε στην Ευρώπη σε μια ταραγμένη περίοδο γεωπολιτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τρίτη 4 Ιουνίου αναμένεται να επισκεφτεί τη Λάρισα. Μια επίσκεψη με νόημα καθώς δείχνοντας ότι η κυβέρνηση στέκεται δίπλα στους πληγέντες θα εγκαινιάσει το σύγχρονο κέντρο Πολιτικής Προστασίας, το οποίο βρίσκεται σε πτέρυγα του κτιρίου της Περιφέρειας, όπου και θα στεγαστεί το Κέντρο Προστασίας της Πυροσβεστικής, που θα μετατραπεί σε χώρο 24ωρης παρακολούθησης της Θεσσαλίας για τα καιρικά φαινόμενα.

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη όπου θα πραγματοποιήσει την κεντρική του προεκλογική ομιλία (19:00) στην προβλήτα 1 του λιμανιού της πόλης.

Η αυλαία της προεκλογικής περιόδου θα πέσει την Παρασκευή το απόγευμα στην Αθήνα όπου ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στην πλατεία Συντάγματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ