Στο μικροσκόπιο έχουν μπει τα ρούχα του 44χρονου, γνωστού με το προσωνύμιο «ο ωραίος Γιώργος», ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 44χρονου τοπογράφου, Παναγιώτη Στάθη, στο Ψυχικό, την περασμένη εβδομάδα. Χθες, Δευτέρα, ολοκληρώθηκε η έρευνα στα γάντια του στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Στα γάντια δεν έχει ανιχνευτεί πυρίτιδα και αναμένονται τα αποτελέσματα από το μπουφάν του 44χρονου. Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί εντόπισαν πυρίτιδα στη ζώνη που κατηγορούμενου, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη.Παράλληλα, χθες εκδόθηκε εισαγγελική διάταξη για να ανοίξουν τα κινητά τηλέφωνα του «ωραίου Γιώργου» προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και με ποια πρόσωπα είχε επαφές και τι ρόλο μπορεί να έχουν αυτά στη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου.

Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του έπειτα από ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας, αναγνωρίζοντας τον σωματότυπό του. Σημειώνεται πως είναι γνώριμος των Αρχών, καθώς έχει απασχολήσει στο παρελθόν.

Μετά τη δολοφονία του τοπογράφου, ο δράστης φέρεται να έφυγε με το σκούτερ προς του Ζωγράφου, εκεί όπου άλλαξε μεταφορικό μέσο και πήρε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού.
Η σύλληψή του έγινε στο Μαρούσι, έξω από ένα γκαράζ που διατηρούσε.

Οι Αρχές αναζητούν τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας, κάνοντας «φύλλο και φτερό» κάθε στοιχείο που θα οδηγήσει στα ίχνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ