Σε κέντρο κράτησης στη Νέα Υόρκη έχει μεταφερθεί πλέον ο Νικολά Μαδούρο, λιγότερο από 24 ώρες από την επιχείρηση για τη σύλληψη και τη μεταφορά του στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τα πλάνα διεθνών δικτύων, δυνάμεις της εθνoφρουράς και της DEA είχαν περικυκλώσει το σημείο και με συνοδεία και χειροπέδες στα χέρια ο Μαδούρο βγήκε από το αεροσκάφος. Σύμφωνα με το BBC, o πρόεδρος της Βενεζουέλας και η σύζυγός του προσγειώθηκαν με ελικόπτερο στο ελικοδρόμιο Westside του Μανχάταν και μεταφέρθηκαν απευθείας στα γραφεία της DEA, όπου υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.
Ο Μαδούρο διακρίνεται να συνοδεύεται στους διαδρόμους των γραφείων της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών (DEA) από πράκτορες της Υπηρεσίας.
«Ο δράστης περπατούσε», έγραφε η λεζάντα από το προφίλ Rapid Response στο X. Στο τέλος του βίντεο, ακούγεται ο Μαδούρο να λέει κάτι που μοιάζει με «Καλή Χρονιά».










