CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82?

Μια νέα σοκαριστική μαρτυρία έρχεται στο φως για το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης το βράδυ της Δευτέρας (19/8) όταν έσπασε το κάθισμα στο περιστρεφόμενο παιχνίδι στο οποίο επέβαινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού συνήθιζε να λέει για πλάκα ότι θα βάλει το βάλει στο τέρμα. Αυτά ανέφερε εργαζόμενος στο λούνα μαρκ, ο οποίος είπε επίσης ότι ο 21χρονος, που σήμερα κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, έκανε ζογκλερικά ή το έβαζε στο τέρμα και ανέβαινε πάνω και αυτός. Ο νεαρός άνδρας εμφανιζόταν να μην έχει αίσθηση ότι διαχειριζόταν κάτι επικίνδυνο.
Το MEGA αναφέρει ότι ο 21χρονος είχε βαρύ ποινικό παρελθόν, έχοντας συλληφθεί, ενώ είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία και κλοπές αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τις σχετικές μαρτυρίες, ο 21χρονος ζούσε στο Κιλκίς και είχε μετακομίσει στη Χαλκιδική προκειμένου να ξεφύγει από διώκτες του, ενώ στο παρελθόν είχε προσαχθεί συνολικά 6 φορές και είχε συλληφθεί μετά από έκδοση εντάλματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ