Οι αστυνομικοί κάνοντας εκτεταμένη χρήση χημικών κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την κατάσταση.
Περαιτέρω όμως σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στη δομή και το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν επίσης ομάδα περίπου 50 μεταναστών προχώρησε σε εξέγερση και απόπειρα απόδρασης.
Αξιοσημείωτο είναι ότι αρχικά οι μετανάστες έκοψαν ηλεκτροφόρο καλώδιο, βυθίζοντας τμήμα της Δομής στο σκοτάδι, ενώ στη συνέχεια εκτόξευσαν πέτρες εναντίον των αστυνομικών και επιχείρησαν να ρίξουν τα συρματοπλέγματα προκαλώντας φθορές στις εγκαταστάσεις της δομής που ήδη έχουν μεγάλες ζημιές από προηγούμενες εξεγέρσεις, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε περιπολικό όχημα.
Και αυτή η απόπειρα απόδρασης αποτράπηκε χάρη στην άμεση επέμβαση και την αποφασιστική παρουσία των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν στο σημείο.










