Ο Στεργιος  Καλόγηρος σχολιάζει την Επικαιρότητα. Κάθε βράδυ στις 20.15. Αντικειμενική και ελεύθερη ενημέρωση με συνεντεύξεις και σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν.

Στην σημερινή εκπομπή, o Στέργιος Καλόγηρος αναλύει τις ραγδαίες εξελίξεις μετά τον θάνατο του προέδρου του Ιράν σε πτώση ελικοπτέρου με τον αντιστράτηγο ε.α. και τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής και οικονομολόγο Δημήτρη Καμμένο. Η επόμενη μέρα στο Ιράν κρίνεται αβέβαιη, ενώ συγχρόνως ο εισαγγελέας του διεθνούς ποινικού δικαστηρίου εισηγήθηκε εντάλματα σύλληψης για τον Νετανιάχου και τους ηγέτες της Χαμάς.

Στο δεύτερο μέρος, καλεσμένος και ο διευθυντής της εφημερίδας “Δημοκρατία”, με θέματα συζήτησης τις εξελίξεις στο σκοπιανό, αφού οι προκλήσεις από την γειτονική χώρα συνεχίζονται αμείωτες, παρά την καταδίκη από τις ΗΠΑ και την Ε.Ε. Συγχρόνως, τα ανοιχτά θέματα με την Τουρκία παραμένουν, αφού ο Ερντογάν δεν κάνει βήμα πίσω στις διεκδικήσεις και το Κυπριακό, όπως είπε χαρακτηροστικά και ο Αρχιεπίσκοπος Κύρου από την Αλεξανδρούπολη, όπου ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης.

Όλα αυτά ενόψει των ευρωκλογών, με την ΝΔ να διατηρεί σταθερό προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις στο 33%, τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει αρκετή διαφορά με κάτω από τον πήχη του 17% που όρισε ο Στέφανος Κασσελάκης και το ΠΑΣΟΚ στάσιμο στην τρίτη θέση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ