Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει έπειτα από το φινάλε της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ο ΠΑΟΚ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας πέρασαν νικηφόρα με 2-0 από το «Λάμπρος Κατσώνης», σε ένα παιχνίδι ωστόσο στο οποίο ο Λεβαδειακός έβαλε πολύ δύσκολα στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι Βοιωτοί είχαν χαμένο πέναλτι με τον Γκιγιέρμο Μπάλτσι στο 70’, με τους Θεσσαλονικείς να φτάνουν εν τέλει στη νίκη στα τελευταία λεπτά. «Χρυσή» αλλαγή ο Μαντί Καμαρά που άνοιξε το σκορ στο 86’, για να «σφραγίσει» τη νίκη ο Στέφαν Σβαμπ με πέναλτι στο φινάλε.

Στις καθυστερήσεις, έπειτα από προσπάθεια του Γιάννη Κωνσταντέλια, ο Παναγιώτης Λιάγκας χρησιμοποίησε εντός περιοχής το χέρι του – πάλι πήγε για on field review ο Βεργέτης – με τον Σβαμπ να είναι για μια ακόμη φορά φέτος εύστοχος από το σημείο του πέναλτι, τέταρτη φετινή, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2. Μετά από τρεις σερί ήττες ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες και, ταυτόχρονα, στην κορυφή, αφήνοντας τον Λεβαδειακό στην ουρά και δίχως «τρίποντο», ακόμη στο πρωτάθλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ