Στοχευμένες περιοδείες σε περιοχές που τα κόμματα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας πήραν υψηλά ποσοστά στις εθνικές εκλογές και δείχνουν να τα διατηρούν και στις δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται ενόψει των ευρωεκλογών πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανεβάζει τους τόνους και απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους που μπορεί να ψήφισαν την Ελληνική Λύση ή τη Νίκη, τους καλεί να προχωρήσουν σε μια ανασκόπηση από τις εθνικές εκλογές έως σήμερα και να δουν αν τελικά εξαπατήθηκαν.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αξιοποιώντας την αποκατάσταση των σχέσεων της ΝΔ με την εκκλησία, επικαλέστηκε την παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου, ενώ διεμήνυσε σε όσους ενδύονται τον μανδύα του πατριώτη ότι ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια. «Σε αυτούς που θωράκισαν την άμυνα της χώρας, σε αυτούς που ενίσχυσαν το κύρος της χώρας, σε αυτούς που μας επιτρέπουν πια να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις με νέα αυτοπεποίθηση. Σε αυτούς οι οποίοι γνωρίζουν ότι διπλωματία σοβαρή δεν κάνεις με φωνές και κορώνες, αλλά με αυστηρές διαπραγματεύσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Σήμερα ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στην καρδιά της Μακεδονίας σε δυο περιοχές όπου τόσο η Ελληνική Λύση όσο και η Νίκη σημείωσαν υψηλά ποσοστά στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 2023

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ