Από σήμερα ξεκινά τη δράση της η “Ομάδα Ευταξίας” που σύστησε η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξουδετερώσει τις “παραφωνίες” στην καθαριότητα.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Νίκος Ζεϊμπέκης, παρουσίασαν σήμερα το πρωί, Τετάρτη, την “Ομάδα Ευταξίας”, η οποία αξιοποιώντας 14 υπαλλήλους από το υπάρχον προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας και με 10 δίκυκλα οχήματα θα αναλάβει την υποχρέωση να εντοπίζει όσους πετούν μπάζα, χωρίς να φροντίζουν για τη σωστή αποκομιδή τους και δεν ενημερώνουν καν τον δήμο.

Οι 14 υπάλληλοι θα διαμοιράζονται στις Δημοτικές Κοινότητες, αναλόγως του πληθυσμού των κατοίκων. Ενδεικτικά στην Τριανδρία θα υπάρχει ένας υπάλληλος και στην Ε Κοινότητα τρεις, εξήγησε ο κ. Ζεϊμπέκης.

Η ομάδα θα ανταποκρίνεται στις καταγγελίες των πολιτών, αλλά θα εντοπίζει τα κακώς κείμενα και μέσα από καθημερινές “περιπολίες”, διαβεβαίωσε ο αντιδήμαρχος.

Οι κ.κ. Ζέρβας και Ζεϊμπέκης απηύθυναν έκκληση στους πολίτες και στους επαγγελματίες να βοηθήσουν τους εργαζόμενους της νεοσύστατης ομάδας και να γίνουν πιο επιμελείς στη διαχείριση των μπαζών και απορριμμάτων τους, ώστε να ευοδωθεί η νέα προσπάθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ