α τεστ για τον κορονοϊό στα οποία υποβάλλεται ο Ντόναλντ Τραμπ είναι αρνητικά εδώ και μέρες. Αυτό αποκάλυψε ο επικεφαλής γιατρός του Λευκού Οίκου, Σον Κόνλεϊ σε ενημερωτικό σημείωμα που έδωσε στα μέσα ενημέρωσης τη Δευτέρα. Ο γιατρός με αυτό τον τρόπο έσπευσε να τονίσει πως «δεν υπάρχει κίνδυνος να μεταδώσει τον ιό ο Τραμπ σε άλλους», υπογραμμίζοντας πως τα τεστ PCR στα οποία υποβάλλεται ο Τραμπ είναι αρνητικά εδώ και αρκετές ημέρες.

Στο ενημερωτικό σημείωμα που δημοσιοποιήθηκε από την αμερικανική προεδρία, αναφέρεται ότι ο μεγιστάνας, που υποβάλλεται στο τεστ αλυσιδωτής αντίδρασης της πολυμεράσης BinaxNOW του εργαστηρίου Abbott, είναι «αρνητικός εδώ κι αρκετές ημέρες» και τα δεδομένα πιστοποιούν «έλλειψη ανιχνεύσιμης αναπαραγωγής» του SARS-CoV-2. Ο Κόνλεϊ διαβεβαιώνει ακόμη ότι ο Τραμπ υποβλήθηκε επίσης σε άλλες εξετάσεις και θα συνεχίσει να παρακολουθείται στενά. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι γιατροί του αποφεύγουν να διευκρινίσουν πότε υποβλήθηκε τελευταία φορά σε τεστ.
Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ από τη Φλόριντα θέλοντας να πείσει πως δε νοσεί πλέον με κορονοϊό, ανέφερε πως είναι έτοιμο να φιλήσει τους ψηφοφόρους, χρησιμοποιώντας την χαρακτηριστική φράση «a big fat kiss». Σημειώνεται πως στην προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ, την πρώτη μετά τη νοσηλεία του, δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο για τον κορονοϊό. Χιλιάδες υποστηρικτές του μαζεύτηκαν, οι περισσότεροι χωρίς μάσκες και δίπλα ο ένας στον άλλο, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Ο Τραμπ εμφανίστηκε ορεξάτος, λέγοντας και πάλι πως είναι «σε πλήρη φόρμα». «Το ξεπέρασα τώρα. Λένε ότι έχω ανοσία. Νιώθω τόσο δυνατός!», είπε απευθυνόμενους στους υποστηρικτές του, οι οποίοι στέκονταν ώμο με ώμο. «Θα φιλήσω όλο τον κόσμο, τα παλικάρια, τις υπέροχες γυναίκες!», συνέχισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ