Νέο πρόεδρο εκλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ: Τι θα συμβεί εάν νικήσει η Αχτσιόγλου και τι εάν επικρατήσει ο Κασσελάκης
Μια από τις σημαντικότερες ημέρες στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι η σημερινή καθώς χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος ανά την Ελλάδα θα κληθούν να επιλέξουν τον επόμενο πρόεδρο, ανάμεσα στην πολύπειρη Έφη Αχτσιόγλου και του νεοφερμένο Στέφανο Κασσελάκη με τις δημοσκοπήσεις να δίνουν προβάδισμα τον εξ Αμερικής νεαρό επιχειρηματία.

Η κ. Αχτσιόγλου έχει προγραμματιστεί να προσέλθει στην κάλπη γύρω στις 11:00 το πρωί, στο θα προσέλθει στην ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο εκλογικό τμήμα του δημαρχείου Αιγάλεω (Ιερά Οδός 364), ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης μία ώρα αργότερα, στις 12:00 το μεσημέρι, στο εκλογικό κέντρο του Πολιτιστικού Κέντρου Γαλαξίας, στη Νέα Σμύρνη.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Σωκράτης Φάμελλος, επίσης στις 12:00 το μεσημέρι, θα επισκεφθεί τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Θέρμης (Ταβάκη 8, Θέρμη) όπου και θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ψήφου στον σημερινό δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών θα έχουν τελικά:

– Όσοι και όσες ψήφισαν στον πρώτο γύρο της 17ης Σεπτεμβρίου.Όσοι και όσες είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και έχουν καταχωρηθεί στο μητρώο μελών του κόμματος, ανεξάρτητα εάν προσήλθαν την περασμένη Κυριακή στις κάλπες.

Οι μόνοι που δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου θα είναι όσοι γράφτηκαν από το πρωί της 18ης Σεπτεμβρίου και ένθεν.

Επί της διαδικασίας, οι κάλπες άνοιξαν στις 8:00 και θα κλείσουν στις 20:00, ενώ αυτή τη φορά ακόμη κι αν υπάρχει αυξημένη προσέλευση, το τελικό αποτέλεσμα να γίνει γνωστό νωρίς, γύρω στις 22:00, αφού η εφορευτική επιτροπή θα κληθεί να καταμετρήσει τις ψήφους μονάχα δύο προσώπων.

Το κύριο ερώτημα που πλανάται τώρα πάνω μεταξύ των στελεχών της Κουμουνδούρου είναι τι θα συμβεί την επόμενη ημέρα εάν εκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης ή εάν εκλεγεί η Έφη Αχτσιόγλου και εάν διακυβεύεται η ενότητα του κόμματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ