Τέσσερις ημέρες μας χωρίζουν από τις κάλπες των ευρωεκλογών και για ακόμα ένα 24ωρο η πολιτική επικαιρότητα παραμένει επικεντρωμένη στο πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Παράλληλα ολοκληρώνεται η προεκλογική κούρσα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πραγματοποιεί απόψε την κεντρική του προεκλογική ομιλία στη Θεσσαλονίκη με κορυφαία στελέχη της γαλάζιας παράταξης να δίνουν το παρόν, ενώ η αυλαία θα πέσει στην Αθήνα την Παρασκευή με τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.Αποκορύφωμα της μετωπικής σύγκρουσης ήταν όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού ο κ. Κασσελάκης έκανε όλα όσα καταλογίζει στους πολιτικούς του αντιπάλους. Επιτέθηκε εκ νέου στην σύζυγο του πρωθυπουργού, είπε ότι δεν έχει αστακοκάραβα στις ΗΠΑ ενώ το είχε παραδεχθεί σε παλαιότερη συνέντευξή του σε πρωινή εκπομπή στον ΑΝΤ1 κομπάζοντας μάλιστα ότι γνωρίζει πολλά για την αλιεία, διέψευσε ότι σε ζωντανή σύνδεση στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη αποκάλεσε τον πρωθυπουργό Αλ Καπόνε και το μόνο που παραδέχθηκε ήταν ότι προέβη σε παρατυπία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ