CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 82?

Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί ο υπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος και ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Κώστας Γκιουλέκας, στο Δημαρχείο.
Επίσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας (17/6) ο υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος και ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης Κώστας Γκιουλέκας, όπου συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη.

Ο κ. Αγγελούδης συνομίλησε σε πολύ θετικό κλίμα με τον Θεόδωρο Λιβάνιο και τον Κώστα Γκιουλέκα στο γραφείο του Δημάρχου, ενώ ταυτόχρονα, συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος συνεχάρη και τους δυο για τις θέσεις που ανέλαβαν μετά τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης την Παρασκευή (14/6) από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Είχα τη μεγάλη χαρά να υποδεχθώ στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης τον νέο υπουργό Εσωτερικών, τον Θόδωρο Λιβάνιο και τον υφυπουργό, Εσωτερικών Κώστα Γκιουλέκα. Η συζήτηση περιλάμβανε μόνο τα προβλήματα της πόλης που δημιουργούνται από την εκτέλεση ενός απαραίτητου έργου, που έχει τις γνωστές επιπτώσεις στο κυκλοφοριακό. Έχω βρει έναν προσωπικό φίλο και συμπαραστάτη στο πρόσωπο του υπουργού, για το θέμα της καθαριότητας» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Στέλιος Αγγελούδης.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος τόνισε ότι το μεγάλο πρόβλημα της σχολικής στέγης στη Θεσσαλονίκη είναι σημαντικό για την πολύ και πρέπει άμεσα να «βρεθούν οι απαντήσεις», προκειμένου να ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις στις στέγες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ