Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Βόρεια Ελλάδα, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη Τούρκων που ενέχονται σε έκνομες ενέργειες στη χώρα μας, μετά τους πυροβολισμούς κατά πρακτόρων της ΕΥΠ στους Ταγαράδες της Θεσσαλονίκης, την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή και Έβρο, με πάνοπλους αστυνομικούς να κάνουν εφόδους σε σπίτια, εντοπίζοντας ναρκωτικά και φυσίγγια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά και όπλα, στην Κομοτηνή έγινε μία σύλληψη για ναρκωτικά, ενώ έχουν γίνει επτά προσαγωγές: 5 στην Αλεξανδρούπολη, 1 στην Κομοτηνή και 1 στην Καβάλα.

Βρέθηκε το όπλο με το οποίο οι Τούρκοι μαφιόζοι άνοιξαν πυρ κατά των πρακτόρων της ΕΥΠ

Την ίδια ώρα, στον εντοπισμό του όπλου με το οποίο ο Τούρκος μαφιόζος, άνοιξε πυρ κατά των πρακτόρων της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της 27ης Μαΐου, προχώρησαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο βρέθηκε μέσα σε χωράφια κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το όχημα των Τούρκων.