Ντόμινο αντιδράσεων εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ έχει πυροδοτήσει τις τελευταίες ώρες η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να αναστείλει αιφνιδιαστικά την έκδοση του καθημερινού φύλλου της ιστορικής εφημερίδας «Αυγή», καθώς βουλευτές του κόμματος, στελέχη, αλλά και προσωπικότητες της Αριστεράς, των Γραμμάτων και του Τύπου δεν κρύβουν την αντίθεσή τους στον «ξαφνικό θάνατο» του μέσου.

Την ίδια ώρα, με επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες απαντούν οι εργαζόμενοι στην ιστορική εφημερίδα στην κίνηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «πολιτική απόφαση» και προγραμματίζοντας νέα συνέλευση για το μεσημέρι της Τετάρτης.

Μέχρι τότε και με στόχο την περαιτέρω ευαισθητοποίηση του αναγνωστικού κοινού, προχώρησαν αργά το βράδυ στην επιμέλεια ενός απεργιακού φύλλου, με κεντρικό τίτλο «Η Αριστερά χωρίς φωνή», καθώς είχαν αρχίσει να προετοιμάζουν την αυριανή έκδοση, όταν ανακοινώθηκε το λουκέτο. Μέχρι αυτήν την ώρα, δεν είναι σαφές αν το απεργιακό φύλλο θα κυκλοφορήσει κανονικά, αν και το τελευταίο πρωτοσέλιδο κάνει ήδη τον γύρο του Διαδικτύου.

Το πρωτοσέλιδο ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα ένας από τους τελευταίους διευθυντές της «Αυγής», ο Άγγελος Τσέκερης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ