Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 29/5 στις 22:00 και η Νέα Φιλαδέλφεια μοιάζει με «αστακό». Κάγκελα έχουν τοποθετηθεί σε κάθε σημείο γύρω από το γήπεδο, δεκάδες θα είναι όλη την ημέρα τα αστυνομικά μπλόκα ενώ αυστηροί έλεγχοι θα γίνονται ακόμη και στους πεζούς.

Τα οχήματα θα ελέγχονται με ειδικό ανιχνευτή μετάλλου, κάτι που γίνεται και στους πολίτες, οι οποίοι διέρχονται μόνο με ειδική διαπίστευση.

Οι συρμοί του ΗΣΑΠ σήμερα το απόγευμα θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τους φιλάθλους, ενώ τα τελευταία βαγόνια για τους απλούς πολίτες θα αναχωρήσουν στις 17:00.

Οι οπαδοί θα συγκεντρωθούν σε συγκεκριμένα σημεία και θα μετακινηθούν οργανωμένα προς το γήπεδο.

Εκείνοι του Ολυμπιακού, που έχουν προμηθευτεί κόκκινο εισιτήριο, θα συγκεντρωθούν στο ΣΕΦ και στις 18.30 θα αναχωρήσουν με το τρένο για τον σταθμό του Περισσού, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις. Από εκεί, συνοδεία αστυνομικών θα μεταβούν πεζή στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα, που θα έχουν το μπλε εισιτήριο, θα συγκεντρωθούν στο ΟΑΚΑ και από εκεί θα μεταφερθούν με λεωφορεία στο πάρκο Μικρασιατών και ακολούθως με τα πόδια στο γήπεδο.

Ο μεγάλος όγκος των Ιταλών φιλάθλων αναμένεται με πτήσεις τσάρτερ και με πλοία στα λιμάνια Πάτρας και Ηγουμενίτσας ανήμερα του τελικού.

Οι κάτοχοι των λευκών εισιτηρίων, οι ουδέτεροι φίλαθλοι δηλαδή, θα εξυπηρετούνται από τους σταθμούς Ειρήνη και Θησείο και θα αποβιβάζονται στον Περισσό.

Κατά μήκος των συρμών και στις γέφυρες θα υπάρχουν αστυνομικοί. Συνολικά περισσότεροι από 5.000 θα βρίσκονται επί ποδός, ενώ θα επιστρατευτούν drones και αντι-drones.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ