Ειλημμένη φέρεται να είναι η απόφαση της κυβέρνηση για την επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Η μόνη περίπτωση να μην υλοποιηθεί αυτό, είναι να υπάρξει μια εξαιρετικά αρνητική επιβάρυνση των επιδημιολογικών δεδομένων.

Μιλώντας στον Ant1 ο γγ εμπορίου Γ. Σταμπουλίδης επιβεβαίωσε ότι υπάρχει πρόταση για λειτουργία από Δευτέρα 18/1 του click in shop, δηλαδή της παράδοσης εντός του καταστήματος για τους κλάδους της ένδυσης, υπόδησης και κοσμήματος και του click away, δηλαδή της παράδοσης εκτός, για όλους τους υπόλοιπους κλάδους, όπως άλλωστε ίσχυσε για την εορταστική περίοδο. Πρόσθεσε ότι αφορά και τις ατομικές επιχειρήσεις και τα εμπορικά κέντρα.

Όπως τόνισε ωστόσο ο κ. Σταμπουλίδης, η συγκεκριμένη πρόταση θα τεθεί υπόψη της επιστημονικής επιτροπής την ερχόμενη Παρασκευή, ώστε να δοθεί και από αυτήν, το «πράσινο φως», κάτι το οποίο με βάση τα υφιστάμενα στοιχεία, θεωρείται δεδομένο. Συνεπώς, οι σχετικές, επίσημες ανακοινώσεις, αναμένονται το απόγευμα της Παρασκευής.

Με πληροφορίες από την αίθουσα σύνταξης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ