Συνεχίζονται τα «δεν ξέρω, δεν απαντώ» των κατηγορουμένων στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, η οποία συνεχίστηκε σήμερα στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, μετά τη διακοπή λόγω θέρους. Η ακροαματική διαδικασία συνεχίστηκε με την απολογία του Δ. Αγριογιάννη, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για την επίθεση σε βάρος των Αιγύπτιων ψαράδων, το 2012 στο σπίτι τους, στο Πέραμα.

Κατά την απολογία του ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση και πως ο ίδιος δεν βρέθηκε ποτέ στο σπίτι των αλιεργατών. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος ανέφερε πως το επίμαχο βράδυ είχε συναντήσει τυχαία τους συγκατηγορούμενούς του, και πως αναγνωρίστηκε από θύμα της επίθεσης, επειδή το όλο θέμα είχε πάρει δημοσιότητα!

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί αυτοί του κατηγορουμένου ήλθαν σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είχε υποστηρίξει ο ίδιος στην ανάκριση, γεγονός που προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση της προέδρου της έδρας. Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του δικαστηρίου, Μαρία Λεπενιώτη, διάβασε στον κατηγορούμενο όλη την απολογία του στις ανακρίτριες αλλά εκείνος απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχει υπογράψει τη συγκεκριμένη απολογία. Μάλιστα, προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα επιρρίπτοντας ευθύνες στην ανακρίτρια.

Ο ισχυρισμός του αυτός προκάλεσε την έντονη αντίδραση της προέδρου, η οποία του είπε. «Να είστε πιο συγκρατημένος λίγο……Αστειεύεστε; Έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας; Κάποιο πρόβλημα μνήμης; Είμαι σίγουρη ότι ξέρετε τί είπατε…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ