Οριστική διακοπή στη Super League 2 αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε . Μέσω διαδικασίας ψηφοφορίας και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα στενά χρονικά περιθώρια για επανέναρξη και ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, οι ομάδες της Super League 2 αποφάσισαν να μπει οριστικό «λουκέτο» στη φετινή σεζόν, με 11 ψήφους υπέρ της διακοπής και 3 κατά. Στο τραπέζι έπεσαν δύο προτάσεις που απορρίφθηκαν.Πλέον αυτό που απομένει να διευκρινιστεί είναι τι μέλλει γενέσθαι με το μπαράζ που ήταν να γίνει ανάμεσα στην ομάδα που θα καταλάμβανε την προτελευταία θέση στη Super League 1 και τον δεύτερο της Super League 2 και συνακόλουθα αν θα υπάρξει αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας Super League 2 – Football League πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος). Σύμφωνα με την ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής, τα θέματα ημερησίας διάταξης θα είναι τα εξής:

1) Μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ της 05.06.2020 περί λήξεως της αγωνιστικής περιόδου την 02.08.2020, λήψη απόφασης για τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Super League 2, για την ολοκλήρωση του υπολειπόμενου αγωνιστικού προγράμματος.

2) Σε περίπτωση μη τροποποίησης της προκήρυξης, λήψη αναγκαστικής απόφασης για λόγους ανώτερης βίας (εξαιτίας της μη ύπαρξης ημερομηνιών για την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος), για επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.

3) Λήψη απόφασης, σε περίπτωση που η ΕΠΟ δεν προχωρήσει στην αναδιάρθρωση όλων των κατηγοριών, για περαιτέρω ενέργειες της Super League 2 και της Football League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ