«Η Ελλάδα είναι έτοιμη για το ψηφιακό πιστοποιητικό για τα ταξίδια, καθώς είμαστε από τους πρώτους που το προτείναμε και σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες πριν την επίσημη εφαρμογή του την 1η Ιουλίου», ανέφερε η Αριστοτελία Πελώνη

Η ίδια σημείωσε ακόμα ότι το ψηφιακό πιστοποιητικό αποτελεί εργαλείο διευκόλυνσης και ενθάρρυνσης για όσους θέλουν να ταξιδέψουν, ενώ αναφορικά με τη συνέχιση του προγράμματος εμβολιασμών υποστήριξε ότι ανάλογα με τα ραντεβού της ομάδας 35-39 ετών, για τους οποίους σήμερα άνοιξε η πλατφόρμα με όλα τα εμβόλια, θα ανοίξει στη συνεχεία και η επόμενη ηλικιακή ομάδα. «Ευελπιστούμε εντός Ιουνίου να ανοίξει η πλατφόρμα για όλες τις ηλικιακές ομάδες και για τους 18 άνω» τόνισε η κ. Πελώνη.

Σε ό,τι αφορά την επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Ελλάδα, η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε «η Αθηνά δεν έχει επίσημη επιβεβαίωση για επίσκεψη του Τούρκου υπουργού εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στη χωρά μας, στις 31 Μάιου». Σημείωσε ακόμα ότι είναι σε επαφή οι δυο πλευρές κατόπιν πρόσκλησης του Νίκου Δένδια στον Μεβλούτ Τσαβούσογλου και πρόσθεσε ότι αν έρθει και συμπέσουν τα προγράμματα, θα γίνει συνάντηση και με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ