Μεγάλη αγωνία για ανθρώπους που βρίσκονται ακόμα μέσα στο φλεγόμενο πλοίο Euroferry Olympia ενώ ο ΣΚΑΙ μετέδωσε ότι υπάρχουν δυο αγνοούμενοι, ο ένας εκ των οποίων έχει επικοινωνήσει με τις αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν, ένας οδηγός που βρίσκεται εγκλωβισμένος στο γκαράζ του πλοίου επικοινώνησε με τις Αρχές και ζήτησε βοήθεια. Μάλιστα, είπε πως στο γκαράζ βρίσκεται ακόμα ένα άτομο, εγκλωβισμένο. Οι εγκλωβισμένοι είναι αλλοδαποί και επικοινωνούν με τις αρχές για να καταφέρουν να φτάσουν στο κατάστρωμα και από εκεί να τους παραλάβει ελικόπτερο σούπερ Πούμα.

Την ίδια ώρα υπάρχουν ανησυχίες και για άλλους αγνοούμενους, οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για 10 άτομα. Ο αριθμός των 10 αγνοουμένων προκύπτει από την πρώτη πρόχειρη καταμέτρηση που πραγματοποιήθηκε πάνω στις σωστικές λέμβους. Συνολικά 290 άτομα, (239 επιβάτες και 51 άτομα πλήρωμα) βρίσκονταν στο επιβατηγό-οχηματαγωγό του ομίλου Grimaldi σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας ενώ ο καπετάνιος ανέφερε πως στο πλοίο επέβαιναν συνολικά 288 άτομα. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει με την τελική καταμέτρηση των διασωθέντων στην Κέρκυρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ