Λάθος άνθρωπο συνέλαβαν οι Αρχές αναφορικά με την δολοφονία του αρχιμαφιόζου Σολόνικ. Όπως έγινε γνωστό, ο συλληφθείς 48χρονος Γεωργιανός, στον οποίο πέρασαν χειροπέδες το πρωί της Τρίτης στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, είχε όντως έρθει στην Ελλάδα για κηδεία, όπως είπε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του!

Οπως προκύπτει από τα στοιχεία, ο 48χρονος δεν είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Ρώσου μαφιόζου Σολόνικ και της καλλονής φίλης του, μις Ρωσία Σβετλάνα Κότοβα το 1997. Ωστόσο, πρόκειται για ποινικό, ο οποίος είναι καταζητούμενος για άλλες υποθέσεις, μεταξύ αυτών και ναρκωτικά.

Ο 48χρονος Γεωργιανός αφίχθη στις 10:58 με την πτήση 547 της Ολυμπιακής Αεροπορίας στο terminal 1 από Λάρνακα. Η ΕΛ. ΑΣ είχε ενημερωθεί από την Interpol Κύπρου ότι ο συγκεκριμένος ήταν καταζητούμενος για τη δολοφονία Σολόνικ κι έτσι του πέρασαν χειροπέδες.

Ο συλληφθείς είχε χαρτιά στα οποία παρουσιαζόταν ως Καρσλιάδης Ιωακείμ του Βασίλειου με ημερομηνία γέννησης 30/1/1974 και την ελληνική ταυτότητα, όπως διαπιστώθηκε, την είχε από το 2000 και είχε εκδοθεί από τις ελληνικές Αρχές. Ο 48χρονος δεν είπε πολλά στους αστυνομικούς παρά μόνο ότι ταξίδεψε από την Κύπρο στη χώρα μας για να παραστεί σε κηδεία, ενώ και πριν 10 χρόνια είχε ξανάρθει για να παρουσιαστεί στο στρατό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ