Πατουλίδου
Τις κινήσεις του ΟΤΘ για την επιστροφή στην κανονικότητα του τουρισμού, ανέλυσε στην εκπομπή ΤΑ ΛΕΜΕ της ΒΕΡΓΙΝΑ TV και στη Χριστίνα Τσόρμπα, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του ΟΤΘ, Βούλα Πατουλίδου. Η ίδια αναφέρθηκε στα βίντεο και το “υλικό” με τα οποία μέσω πλατφόρμας, “βομβάρδισαν” τους ξένους τουρίστες μετά την επιτυχία της χώρας μας στην υγειονομική διαχείριση του κορονοϊού, ταυτόχρονα όμως σημείωσε τα πολλά ακόμη, αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το υγειονομικό διαβατήριο, τη λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων κ.α. 

ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ

Λίγες ημέρες προτού η Γ’ Λυκείου επιστρέψει στις αίθουσες και η αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης Δήμητρα Ακριτίδου, εξηγεί στην εκπομπή ΤΑ ΛΕΜΕ της ΒΕΡΓΙΝΑ TV και στη Χριστίνα Τσόρμπα, τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να διασφαλιστεί η καθημερινή καθαριότητα των σχολείων. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη μετακίνηση μόνιμων καθαριστριών που υπάρχουν στα δημοτικά, στα Λύκεια, εφόσον τα δημοτικά παραμένουν κλειστά. 
ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Για το πότε θα αρχίσουμε να ανησυχούμε μετά την επιστροφή μας στην κανονικότητα αλλά και για το τί πρέπει να κάνουμε με τη χρήση των aircondition ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα μετάδοσης του κορονοϊού, μίλησε στην εκπομπή ΤΑ ΛΕΜΕ της ΒΕΡΓΙΝΑ TV και στη Χριστίνα Τσόρμπα, ο πρόεδρος του πανελλήνιου ιατρικού συλλόγου Θανάσης Εξαδάκτυλος. Ειδικά για τα aircondition ο κ. Εξαδάκτυλος σημείωσε πως δεν πρέπει ποτέ να τα χρησιμοποιούμε στην ανακύκλωση κι ότι στο σπίτι στις επιχειρήσεις, καλό είναι πριν τα χρησιμοποιήσουμε να γίνει συντήρηση. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ