Η πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή μέχρι την Πέμπτη, ενώ οι αιτήσεις υποβάλλονται με βάση τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ των δικαιούχων. Από σήμερα η πλατφόρμα είναι ανοικτή για όλα τα ΑΦΜ και μπορούν να κάνουν αίτηση όλοι οι δικαιούχοι. Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης των πολιτών, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί το πρόγραμμα.

Με το νέο «Τουρισμός για Όλους PASS» οι 200.000 δικαιούχοι της αυξημένης επιδότησης που φτάνει τα 150 ευρώ (σε σχέση με τα 120 που ήταν πέρσι) θα μπορούν να εκδώσουν μία ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν.

Ηδη, η ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα είναι πολύ ισχυρή. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα για την Παγκόσμια Τουριστική Αγορά (World Travel Market), η Μύκονος και η Ρόδος καταγράφουν αύξηση 29% σε σχέση με το 2019, τα Χανιά 26%, το Ηράκλειο 23%, η Σαντορίνη 20% και η Θεσσαλονίκη – Χαλκιδική 19%, ενώ πολύ ψηλά είναι και η Αθήνα στον αστικό τουρισμό (3η θέση).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ