Μετά από ένα διαρκές αλαλούμ, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ αποφάσισε την προσωρινή αναβολή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ,, για τον οποίο θα ληφθεί απόφαση για γήπεδο και ημέρα την προσεχή Δευτέρα. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά το έγγραφο της Αστυνομίας προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με το οποίο δηλώνει αδυναμία να εγγυηθεί για την ασφάλεια της διεξαγωγής της αναμέτρησης, όχι μόνο στη Ριζούπολη, αλλά και σε ολόκληρη την Αττική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ έχει εισηγηθεί στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας την μετάθεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για τις 30 Αυγούστου και ώρα 21.00 στο ΟΑΚΑ. Μία απόφαση που θα συζητηθεί για να επικυρωθεί στην ελληνική Ομοσπονδία. Να θυμίσουμε πως ήδη ο Ολυμπιακός έχει στείλει νέα επιστολή και κάνει λόγο ακόμα και για νομικές ενέργειες σε βάρος της ΕΠΟ.

Αν πράγματι επιλεγεί η 30η Αυγούστου, τότε ο αγώνας αναμένεται να διεξαχθεί με τα υπάρχοντα ρόστερ των δύο ομάδων, καθώς οι μεταγραφές έχουν δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Σεπτεμβρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ