Σφοδρή επίθεση της οικογένειας Ρότσιλντ στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για το Kassiopi Project, στην Κέρκυρα, με μέλος της οικογένειας να επιτίθεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντάς τον «ανόητο» αφού θεωρεί πως το ξενοδοχείο που θα κατασκευαστεί στον Ερημίτη θα καταστρέψει το περιβάλλον της περιοχής.

Συγκεκριμένα, ο τραπεζίτης Νάθανιελ Ρότσιλντ, o οποίος είναι γιος του Λόρδου Τζέικομπ Ροτσιλντ και ένα από τα πιο εξέχοντα μέλη της οικογένειας, η οποία κατέχει εδώ και δεκαετίες την ιστορική έπαυλη της, πλησίον της έκτασης που -πιθανόν- να κατασκευαστεί το ξενοδοχείο, χαρακτήρισε με tweet του «ανόητο» τον Έλληνα πρωθυπουργό, ενώ περιέγραψε ως «φιάσκο» την επένδυση στην ΒΑ Κέρκυρα.

Αφορμή για αυτά τα tweet αυτά, αποτέλεσε η επίσκεψη που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός στην Κέρκυρα πριν από 5 ημέρες, για την επίσημη «έναρξη» των εργασιών του Kassiopi Project και οι διαμαρτυρίες των κατοίκων που πραγματοποιήθηκαν την ίδια ημέρα. Βέβαια, όπως και στο Ελληνικό τα «έργα» ήταν κάποιες κατεδαφίσεις.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις όταν δήλωσε στα «εγκαίνια» πως «κάποια στιγμή θα καεί το δάσος!», θέλοντας να δικαιολογήσει την κατασκευή του ξενοδοχείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ