Στο εδώλιο θα βρεθούν και πάλι οι 12 κατηγορούμενοι για την υπόθεση, οι οποίοι αν και παραδέχονται ότι ήταν παρόντες στο περιστατικό, ωστόσο κανείς από αυτούς δεν παραδέχεται ότι χτύπησε τον Άλκη.

Φίλος Άλκη: Κοκκάλωσα όταν είδα το δρεπάνι – Ήταν οργανωμένοι οι “12”, ήρθαν για να σκοτώσουν

Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή του κολλητού φίλου του Άλκη Καμπανού, που τραυματίστηκε το μοιραίο βράδυ της δολοφονικής επίθεσης. Τα όσα είπε στην κατάθεσή του για τη στιγμή της επίθεσης, προκάλεσαν ανατριχίλα.

“Είδα από αριστερά να έρχονται 4 άτομα και να μας ρωτάνε τι ομάδα είμαστε. Ήταν ψηλός και ξανθός αυτός που μας ρώτησε. Οι άλλοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες. Ήταν οργανωμένο. Κρατούσαν ξύλα και κάτι άλλο που δεν αντιλήφθηκα τι ήταν. Απάντησα ότι ήμουν Άρης. Ήρθαν ψυχροί και ήρεμοι σε εμάς. Από δεξιά είδα αλλά 5 με 6 άτομα να έρχονται. Εκείνη τη στιγμή είδα το δρεπάνι και κοκκάλωσα. Με σόκαρε πολύ. Όλοι μαζί ήρθαν προς τα πάνω μας. Σήκωσα το κράνος και χτύπησα έναν στο κεφάλι. Έκανε πίσω και ήρθε επιθετικά και με κάρφωσε με ένα μαχαίρι στο πόδι. Υπήρχαν κάποιοι που με κρατούσαν και άλλοι που με χτυπούσαν. Είχα αρκετές μαχαιριές. Με ξύλο και με δρεπάνι μας χτύπησαν. Άκουσα τον Άλκη να φωνάζει βοήθεια. Ήταν πεσμένος στα σκαλιά. Είδα από πάνω του πάρα πολλά άτομα να τον χτυπούν. Σίγουρα πάνω από 10. Ένας με χτύπησε με ξύλο στο κεφάλι. Προσπάθησα να μην λιποθυμήσω γιατί ήξερα ότι θα σκότωναν. Μετά τους είδα να φεύγουν τρέχοντας. Μετά κατέβηκα τα σκαλάκια. Σήκωσα τον Άλκη έκανε 2 με 3 βήματα και κάθισε στο παρτέρι. Προσπαθούσα να τον βοηθήσω”, ανέφερε στην κατάθεσή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ