Με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει της παρουσίας του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ, της ΕΣΕΕ, της ΓΣΕΒΕΕ, του ΣΕΤΕ, του ΣΕΒ και του ΣΒΕ προκειμένου να εκθέσουν τις ιδέες τους και τις απόψεις τους που ενδεχομένως κάποιες από αυτές να ενταχθούν στο αναπτυξιακό σχέδιο που αναμένεται να ανακοινώσει ο κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ το ερχόμενο Σάββατο.

Ο κ. Μητσοτάκης υποδεχόμενος τους παραγωγικούς φορείς, επισήμανε ότι κάτι έχει αρχίζει να αλλάζει στην οικονομία και ότι υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα πεπραγμένα και την προοπτική της ελληνικής οικονομίας.

Επισήμανε μάλιστα, ότι η ανάπτυξη είναι η κινητήριος δύναμη και αυτό θα εξασφαλίσει την ευημερία για όλες τις κοινωνικές ομάδες.

«Είμαι έτοιμος να ακούσω και να συζητήσω τις δικές σας προτάσεις για αυτά που ήδη συμβαίνουν στη χώρα όπως οι νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις για τις 120 δόσεις, τα πολύ θετικά στοιχεία που είχαμε στο μέτωπο της αύξησης της απασχόλησης για τον Αύγουστο, τη σημαντική βελτίωση του δείκτη της οικονομικής εμπιστοσύνης τους τελευταίους δύο μήνες. Να συζητήσουμε για αυτά τα οποία δρομολογούνται για το πολύ τολμηρό αναπτυξιακό νομοσχέδιο το οποίο θα θέσει η κυβέρνηση σε δημόσια διαβούλευση εντός αυτής της εβδομάδας αλλά και για αυτά τα οποία προσδοκούμε που δεν είναι άλλα από επενδύσεις που θα φέρουν ανάπτυξη για όλους. Έχουμε ήδη πολύ θετικά νέα σε μία σειρά από μεγάλες επενδύσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ