Μέτα από μια πολύωρη απολογία που ξεκίνησε στις 12 χθές το μεσημέρι και τελείωσε περίπου στις 7.30 το βράδυ ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέο τον 24χρονο νεαρό που φέρεται ότι συμμετείχε στο οπαδικό επεισόδιο με την κατηγορία για βαρεία σκοπούμενη σωματική βλάβη ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο άλλος νεαρός 26 ετών.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του 24χρονου Δημήτρη Τσάκο η απαγγελία της κατηγορίας της θανατηφόρας σκοπούμενης σωματικής βλάβης ήταν υπερβολική και όπως τόνισε ο εντολέας του αρνήθηκε και δεν αποδέχτηκε την κατηγορία με το επιχείρημα ότι στον χώρο και τον χρόνο που συνέβη το ατυχές γεγονός για τον ατυχή θανατωθέντα δεν ήταν παρών. Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο αυτό δεν το ισχυρίστηκε μόνο ο κατηγορούμενος αλλά όλη η δικογραφία κατά τον αυτόπτη μάρτυρα κατά το χρόνο του επεισοδίου τον φέρει τον κατηγορούμενο 540 μέτρα μακριά του τόπου τελέσεως του ατυχήματος.

“Για τον επερχόμενο θάνατο δηλώνουμε ότι δεν έχουμε καμιά συμμετοχή σε αυτό το επελθών αποτέλεσμα και τελικώς πιστεύω ότι η δικαιοσύνη θα καταλήξει εκεί” επισήμανε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ