Από νωρίς το πρωί αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα επισκεφτεί χώρους υγείας και θα έχει σύσκεψη στο Διοικητήριο (ΥΜΑΘ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης νωρίς το πρωί θα επισκεφτεί το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ακολούθως θα μεταβεί σε δομή υγείας και στη συνέχεια θα επισκεφτεί το νοσοκομείο Παπαγεωργίου (πιθανώς να επιθεωρήσει και τον υπαίθριο χώρο του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου).

Μετά αναμένεται να επισκεφτεί άλλη μια δομή υγείας στη δυτική Θεσσαλονίκη και το μεσημέρι θα συσκεφθεί στο Διοικητήριο με τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Η επίσκεψη αναμένεται να είναι λιτή και ενημερωτικού χαρακτήρα, ενώ τη σημασία της έχει η συνάντηση με τους «τοπικούς άρχοντες» της Θεσσαλονίκης, μετά την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βουλή, περί ευθυνών τους στην εξέλιξη της πανδημίας στην πόλη.

Άγνωστο παραμένει εάν θα γίνουν δηλώσεις. Οι πληροφορίες λένε ότι θα γίνει μια δήλωση του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ δεν θα γίνουν δηλώσεις μετά τη σύσκεψη στο Διοικητήριο, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι βέβαιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ