Στο επίκεντρο των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων θα βρεθούν απόσ ημερα η Θεσσαλονίκη και η ΔΕΘ-Helexpo, καθώς ξεκινά το Thessaloniki Helexpo Forum, το οποίο με θέμα «Πολιτική, Οικονομία & Κοινωνία. Αναζητώντας την Ισορροπία», διοργανώνεται από τον εθνικό εκθεσιακό φορέα έως τις 20 Σεπτεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης».Το Forum τιμά με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα συμμετάσχει στο πάνελ με θέμα τις Προοπτικές Ανάπτυξης της Βορείου Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί από τις 19:00-20:30.

Το Thessaloniki Helexpo Forum αρχίζει στις 11:00 με το πάνελ για τις Νέες Τεχνολογίες στον Πρωτογενή Τομέα και στη συνέχεια στις 13:00 την «σκυτάλη» παίρνουν τα πάνελ «Ψηφιακή Δικαιοσύνη», στις 15:00 «Ενέργεια, Αειφορία και Βιώσιμες Πρακτικές» και στις 17:00 «Εξωστρέφεια και οι Εξαγωγές στις Νέες Συνθήκες».

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο βήμα του Φόρουμ θα ανέβει ο Πρωθυπουργός για να απευθύνει την ομιλία του προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, ενώ την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 13:00 θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ