Κατάθεση στους αστυνομικούς αναμένεται να δώσει σήμερα ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση από αγνώστους τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.

Ο ίδιος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του ΚΑΤ, όπου θα τον επισκεφτούν σήμερα οι άνδρες της Ασφάλειας Ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στόχος των αρχών είναι να μάθουν λεπτομερώς τι ακριβώς πριν, μετά και κατά την διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης, ώστε να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του συμβάντος.
Παράλληλα, θα προσπαθήσουν να ενημερωθούν για το αν ο κ. Χίος δεχόταν απειλές το τελευταίο διάστημα ή είχε διενέξεις και διαφορές με πρόσωπα από το επαγγελματικό ή φιλικό του περιβάλλον.

Άλλωστε, αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, μιλώντας ανώνυμα στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega», δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο εκτέλεσης συμβολαίου θανάτου.

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκεται και το όχημα του δημοσιογράφου, αλλά και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ