Δεν πρόκειται να ανακοινωθούν νέα μέτρα ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Τόνισε πως «το να φορτώνουμε συνεχώς μέτρα τον πληθυσμό και να μη φροντίζουμε για την πιστή τήρησή τους, θα είναι προβληματικό και ενδεχομένως μπούμερανγκ».

Ο ίδιος έσπευσε να σημειώσει πως το ωράριο των καταστημάτων (εστιατόρια κ.α.) όχι μόνο δεν θα περιοριστεί αλλά αντίθετα θα διευρυνθεί μέχρι τη 1 π.μ. : «Μπορεί να εξεταστεί η διεύρυνση του ωραρίου καταστημάτων μέχρι τη 1π.μ.».Σχολίασε πως η Ελλάδα ναι μεν έχει αύξηση στα κρούσματα κορονοϊού, αλλά παραμένει σταθερή: «Στην Αττική υπάρχει μια πίεση, όμως αυξάνονται οι ΜΕΘ». Σχετικά με τη χρήση της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους ανέφερε: «Σήμερα βλέπουμε πάρα πολλά κρούσματα να προέρχονται από τον χώρο εργασίας» σημείωσε, δε, πως υπάρχει ο φόβος κάποιος που φοράει μάσκα σε εξωτερικό χώρο μόλις μπαίνει σε εσωτερικό να τη βγάζει.

Υπενθυμίζεται πως σημερινό δημοσίευμα της Καθημερινής, κάνει λόγο για νέα μέτρα στην Αττική που δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν ακόμη και μέσα στην ημέρα. Σήμερα, άλλωστε, όπως κάθε Παρασκευή, υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τον Γκίκα Μαγιορκίνη και τον Νίκο Χαρδαλιά. Τα μέτρα αυτά είναι η υποχρεωτική χρήση της μάσκας εκτός από τους κλειστούς και σε ανοιχτούς χώρους αλλά και το ωράριο λειτουργίας στα καταστήματα εστίασης, τα οποία θα κλείνουν από τις 22:00 το βράδυ έως τις 05:00 το πρωί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ