Σούπερ Λιγκ: Όλα μοιάζουν… μετέωρα στον αθλητισμό, ωστόσο υπάρχει ένα πλάνο με πιθανές ημερομηνίες των εν Ελλάδα διοργανώσεων, κάτι που θα κριθεί και από την έξαρση που θα έχει το προσεχές διάστημα η πανδημία στη χώρα μας.
Σούπερ Λιγκ: Την ώρα που στη χώρα μας ετοιμάζεται να γίνει γνωστή η απαγόρευση κυκλοφορίας, δεν σημαίνει πως… έχουν μπει όλα σε παύση. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν ξεκινήσει και οι συζητήσεις για τις πιθανότερες ημερομηνίες επανέναρξης του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και του κυπέλλου. Εξάλλου, προκειμένου να ολοκληρωθούν κανονικά τα πρωταθλήματα, αναβλήθηκε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι το Euro 2020. Πάντως όλα εξαρτώνται και από τις προεκτάσεις που θα έχει η πανδημία, καθώς παραμένει άγνωστο το πως θα εξελιχθεί μέσα στο επόμενο δίμηνο στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως είχε πέσει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ξανά η Σούπερ Λιγκ μέσα στον Απρίλιο, σενάριο που απορρίφθηκε άμεσα, μιας και υπολογίζεται έξαρση της πανδημίας εκείνο το διάστημα. Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως η ποδοσφαιρική σεζόν της Σούπερ Λιγκ θα κάνει επανεκκίνηση την τελευταία εβδομάδα του Μάη και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 24/5. Κοινώς, προβλέπεται πως θα δούμε σέντρα ξανά σε ένα δίμηνο από τώρα, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις ομάδες και τον αγωνιστικό ρυθμό που θα έχουν τότε. Πάντως πρέπει να τονιστεί πως υπάρχει και το Γουλβς-Ολυμπιακός που εκκρεμεί και ενδεχόμενη πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση θα σημαίνει και παράταση της ολοκλήρωσης της Σούπερ Λιγκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ