Η Σοφία Μπεκατώρου είπε ότι βγήκε να μιλήσει για την κακοποίησή της , όχι επειδή θέλει να γίνει ευρωβουλευτής, όπως γράφτηκε, ή για να υπάρξει αλλαγή στην ηγεσία της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, αλλά για να προστατεύσει άλλες γυναίκες από μία «κατάχρηση εξουσίας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Η Μπεκατώρου τόνισε πως δεν ήταν μόνο αυτή και η 11χρονη ιστιοπλόος (για την οποία κατέθεσε στον εισαγγελέα οδηγώντας στην σύλληψη του τότε προπονητή της ανήλικης) που είχε μία τέτοια εμπειρία, σημειώνοντας πως τα θύματα τέτοιων καταστάσεων δεν μπορούν να μιλήσουν άμεσα. Γι’ αυτό και ανέφερε πως θα πρότεινε να παραταθεί ο χρόνος παραγραφής τέτοιων αδικημάτων, όπως και ότι πλέον αναγνωρίζει πως τα θύματα τέτοιων περιστατικών, θα πρέπει να καταγγέλλουν αμέσως στις αρχές το τι τους έχει συμβεί.

Αναφερόμενος στη δική της κακοποίηση και τον άνθρωπο από την διοίκηση της Ομοσπονδίας, τον οποίον κατηγορεί ότι την κακοποίησε, τόνισε ότι τον θεωρούσε ως μία «πατρική φιγούρα», για τον οποίον θεωρούσε, μαζί με την συναθλήτριά της Αμαλία Τσουλφά, ότι θα έκανε την διαφορά στην αντιμετώπιση των αθλητών από την Ομοσπονδία της Ιστιοπλοΐας: «όταν μάθαμε ότι ερχόταν στην διαδικασία της Ολυμπιακής πρόκρισης, νομίζαμε ότι κάτι άλλαζε. Ερχόταν μέσα σε έναν συνεχή πόλεμο με την Ομοσπονδία, σαν από μηχανής Θεός. Δεν το περίμενα ποτέ από αυτόν, ανέφερε η Ολυμπιονίκης. Η Σοφία Μπεκατώρου είπε ακόμα ότι ξανασυνάντησε τον άνθρωπο της Ομοσπονδίας, για να τονίσει ότι δεν έδειξε την παραμικρή μεταμέλεια. «Προσπάθησε να πει ότι δεν έγινε κάτι, ότι δεν υπήρξε ο βιασμός», ανέφερε, για να προσθέσει ότι την απασχολεί να μην μπορεί ο άνθρωπος αυτός να κάνει κανά κακό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ