Η ΕΜΑΚ ολοκλήρωσε τις έρευνες και αποχωρεί από το σημείο και πλέον συνεχίζει το ειδικό τμήμα διασωστών της τουρκικής αστυνομίας – Πάνω από 26.000 νεκροί σε Συρία – Τουρκία.
Ακαρπες τελικά οι έρευνες των Ελλήνων διασωστών της ΕΜΑΚ για την ανεύρεση νεαρής αθλήτριας που φέρεται να έστειλε sms μέσα από τα χαλάσματα πολυώροφου κτιρίου στην Αντιόχεια. Στα συντρίμμια δεν βρέθηκε ίχνος ζωής από την 24χρονη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η ΕΜΑΚ ολοκλήρωσε τις έρευνες και αποχωρεί από το σημείο και πλέον συνεχίζει το ειδικό τμήμα διασωστών της τουρκικής αστυνομίας.Οι προσπάθειες των Ελλήνων διασωστών της ΕΜΑΚ για την ανεύρεση της νεαρής αθλήτριας του βόλευ, συνεχίστηκαν όλο το βράδυ καθώς ο αδερφός της κοπέλας είχε ζητήσει απο την ελληνική ομάδα να επιμείνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη αθλήτρια του βόλεϊ, Γκιοσντέ Οζτούρκ, φέρεται να έστειλε μήνυμα στην τουρκική ομάδα διάσωσης με το σημείο όπου είναι εγκλωβισμένη, στην Αντιόχεια.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ANT1, κάτω από τα χαλάσματα του ίδιου κτιρίου φέρεται ότι βρισκόταν και ένα μικρό αγοράκι που το αναζητά ο πατέρας του. Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού φέρεται να τηλεφώνησε στο κινητό του παιδιού του και η κλήση να απαντήθηκε χωρίς όμως να ακούσει κάποια φωνή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ