Κορονοϊός Ελλάδα οικονομία: Σχεδόν 6 στους 10 Έλληνες δηλώνουν ότι θα μπορούσαν να φτωχύνουν σε περίπτωση που για τρεις μήνες απείχαν από εισόδημα.
Κορονοϊός Ελλάδα οικονομία: Σε νέα δοκιμασία θέτει η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού την ευημερία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ελλήνων ύστερα από 10 χρόνια πάλης με τα μνημόνια και τη συρρίκνωση των εισοδημάτων τους. Ξυπνώντας μνήμες του 2008, η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού και ο πανικός που έχει προκαλέσει παγκοσμίως είναι δεδομένο πως προετοιμάζουν τις χώρες για το χειρότερο σενάριο. Πόσο λοιπόν θα μπορούσαν να κρατήσουν οι Έλληνες σε μία κρίση και πώς ζουν ύστερα από 10 χρόνια μνημονίων;

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», σχεδόν έξι στους δέκα Έλληνες θα μπορούσαν να μπουν στην κατηγορία «φτώχεια» σε περίπτωση που για τρεις μήνες απείχαν από εισόδημα, ενώ λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία στοιχεία της έκθεσης «How΄s Life? 2020» του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης στην Ελλάδα, στη χώρα μας παρουσιάζονται ανισότητες, αν και τα τελευταία δέκα χρόνια έχει βελτιωθεί η ευημερία μεταξύ μέλλον του Οργανισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ