Προστατευόμενοι μάρτυρες Novartis: Μετά από πολυήμερο θρίλερ, ξεκίνησε η κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη» ενώπιον κλιμακίου της Προανακριτικής Επιτροπής.
Προστατευόμενοι μάρτυρες Novartis: Από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας άρχισε η κατάθεση -σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο της ΓΑΔΑ στον 8ο όροφο, που ανοίγει με ειδικό κωδικό- του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη». Τα μέλη της προανακριτικής βρίσκονται στον 14ο όροφο από όπου θέτουν τις ερωτήσεις τους. Ο «Σαράφης» απαντάει ηχητικά και με αλλοιωμένη φωνή. Οι πρώτες πληροφορίες για τα όσα φέρεται να καταθέτει ενώπιον του κλιμακίου της Προανακριτικής Επιτροπής είναι αντικρουόμενες.

Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο «Μαξιμος Σαράφης» δεν αναιρεί τίποτα από όσα έχει καταθέσει ενώπιον των Εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έδωσε στοιχεία για το πώς είχε στηθεί το σκάνδαλο, ενώ αναφέρθηκε στον λογαριασμό της Novartis στο εξωτερικό και σε όλες τις εταιρείες πλυντήριο, καθώς στον τρόπο με τον οποίο γινόταν το ξέπλυμα μέσω διαφημιστικών εταιρειών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ