Η συζήτηση για την παροχή προνομίων σε όσους έχουν εμβολιαστεί είναι στη φάση της αξιολόγησης των προτάσεων προκειμένου πολύ σύντομα να ληφθούν και να ανακοινωθούν αποφάσεις.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες συνέστησε «κάντε υπομονή μία εβδομάδα» απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN στο τραπέζι υπάρχουν σκέψεις να δοθούν κίνητρα στους νέους για να εμβολιαστούν που θα αφορούν την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής τους. Αυτά τα κίνητρα θα μπορούν να είναι εισιτήρια για θεάματα ή αθλητικούς αγώνες, δώρα, συμμετοχή στις κληρώσεις, ακόμα και δωρεάν δεδομένα για κινητή τηλεφωνία (data).Εξετάζεται τα προνόμια που θα δοθούν για τους εμβολιασμένους να είναι «κλιμακωτά». Δηλαδή ο εμβολιασμός να είναι η προϋπόθεση για συμμετοχή σε δραστηριότητες και σε κάποιες άλλες ισχυρή σύσταση.

Ένα ενδεχόμενο είναι να είναι απαραίτητη προϋπόθεση ο εμβολιασμός για είσοδο σε ορισμένους χώρους όπως τα γήπεδα, τα μπαρ, τα εστιατόρια ή τα γυμναστήρια.Το ρεπορτάζ του OPEN, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποφασίζει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος εάν θα μπαίνουν στο εσωτερικό του μαγαζιού του μόνο εμβολιασμένοι ή όχι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ