Άτυπη κλήση από την εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, αποκάλυψε ότι είχε τον Μάιο του 2018, ο Κωνσταντίνος Φρουζής, ο οποίος κατέθεσε στην προανακριτική επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Πληροφορίες που μεταδίδει ο Γιώργος Λυκουρέντζος για λογαριασμό του real.gr, αναφέρουν ότι ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Novartis Hellas διερωτήθηκε για ποιο λόγο δεν έχει καταθέσει ακόμα, παρά το γεγονός ότι του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Έπειτα από ερωτήσεις βουλευτών, αποκάλυψε ότι τον Μάιο του 2018 η κα Τουλουπάκη τον κάλεσε άτυπα.

Σύμφωνα με ορισμένους βουλευτές της προανακριτικής, στην άτυπη κλήση τον κάλεσε να δώσει στοιχεία για τους 10 πολιτικούς, ώστε να υπαχθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων. Ο κ. Φρουζής δήλωσε ότι δεν έχει να καταθέσει κάτι σχετικό καθώς δεν έχει δώσει ποτέ ούτε ένα ευρώ σε πολιτικό. Στο σημείο εκείνο μάλιστα, κατά τον κ. Φρουζή, ο συνήγορός του ζήτησε από την κα Τουλουπάκη να τους γνωστοποιήσει στοιχεία, τα οποία υποστήριζε ότι είχε εις βάρος του, χωρίς όμως να γίνει κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, σύμφωνα με άλλους βουλευτές, ο κ. Φρουζής περιορίστηκε να αναφερθεί στην άτυπη κλήση από την κα Τουλουπάκη, χωρίς να δώσει περαιτέρω στοιχεία για εκείνη τη συνάντηση.

Η κατάθεση του Κωνσταντίνου Φρουζή διακόπηκε αργά το βράδυ της Τρίτης και θα συνεχιστεί στις 11 το πρωί της Πέμπτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ