Μετά από συνεννόηση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας και του Δήμου Σουλίου, τη Δευτέρα δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Παραμυθιά. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, από τον έλεγχο δειγμάτων που έγινε από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διαπιστώθηκαν θετικά κρούσματα σε δύο αδελφές 52 και 59 χρόνων από την Παραμυθιά και άλλα πέντε θετικά κρούσματα ατόμων που ανήκουν στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον των δύο γυναικών.

Ήδη το ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό που ήλθε σε άμεση επαφή μαζί με την 52χρονη κατά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο Φιλιατών έχει τεθεί σε προσωρινή καραντίνα για προληπτικούς λόγους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για 5 γιατρούς και 5 νοσηλευτές.Κρούσμα στο Νοσοκομείο Έδεσσας
Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε μία νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Έδεσσας. Πρόκειται για μια 47χρονη γυναίκα που εργάζεται στο Νοσοκομείο Έδεσσας η οποία, μετά από τα σχετικό τεστ που έγινε, διαγνώστηκε με κορονοϊό. Η γυναίκα βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της.

Να σημειωθεί ότι ήδη ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των ατόμων του οικείου περιβάλλοντός της και πιθανόν να ληφθούν επιπλέον μέτρα στο τμήμα το οποίο εργάζεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ