ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑ TV

«ΣΑΡΩΝΕΙ» Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΡΑΣ ΤΕΣΤ
ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΜΕ 37% ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ 14,8% ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
ΧΑΜΕΝΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Πριν ακόμη αφήσουμε πίσω μας την πανδημία και αντιμετωπίζοντας ήδη τις επιπτώσεις της σε οικονομία και κοινωνία, εντυπωσιάζει η σταθερή πρωτιά της ΝΔ (37%) και μάλιστα με διαφορά 14,8% από τον ΣΥΡΙΖΑ (22,2%) στην πρόθεση ψήφου, καθώς και το κρας τεστ στα βασικά θέματα οικονομίας, εξωτερικής πολιτικής και καθημερινότητας που αναδεικνύουν την κυβέρνηση σε leader χωρίς αντίπαλο.
Σύμφωνα με τη νέα Πανελλαδική Δημοσκόπηση που διενήργησε η INTERVIEW (17 έως 23 Ιουνίου 2021) για τη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» με το δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο, η κυβέρνηση κρίνεται από τους πολίτες ως η καταλληλότερη να διαχειριστεί κάθε τομέα, μεταξύ των οποίων την οικονομία (51%) έναντι του ΣΥΡΙΖΑ(21%), την πανδημία (54%), την εξωτερική πολιτική (58%), την άμυνα (60%), τις επενδύσεις (61%)
ΧΑΜΕΝΗ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Τρία χρόνια μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών φαίνεται πως η πλειοψηφία των πολιτών (38%) εκτιμά ότι η χώρα μας είναι χαμένη εξαιτίας της συμφωνίας, με το 29% να βλέπει ότι είναι κερδισμένη. Την ίδια ώρα μια ενδεχόμενη ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκει το 40% των ερωτηθέντων αντίθετους πιστεύοντας πως θα είναι χειρότερα για την Ελλάδα ενώ το 33% θεωρεί ότι θα είναι καλύτερα.
ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
Πρώτοι σε αποτελεσματικότητα σύμφωνα με την αξιολόγηση των πολιτών είναι οι : Β. Κικίλιας (7.5), Ν. Παναγιωτόπουλος (7.2), και Α. Γεωργιάδης (7.0) κι ακολουθούν ο Κ. Πιερρακάκης (6.9), ο Χ. Θεοχάρης (6.3), ο Ν. Μηταράκης (6.1) με τελευταίους το Μ. Χρυσοχοίδη (6.0) και τη Ν. Κεραμέως (5.8)

ΣΤΑΘΕΡΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ
Σύμφωνα με την αξιολόγηση των πολιτών και την καταγραφή των απόψεών τους η μεγάλη πλειοψηφία του 37% εξακολουθεί να εμπιστεύεται την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και θα την ψήφιζε εάν την ερχόμενη Κυριακή είχαμε εκλογές. Με διαφορά 14,8% από τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται το 22,2%.
Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου:
ΝΔ 37.0%
ΣΥΡΙΖΑ 22.2%
ΚΙΝΑΛ 7.0%
ΚΚΕ 5.7%
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 4.6%
ΜεΡΑ25 3.4%
ΑΛΛΟ 8.1%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 11.0%
ΑΚΥΡΟ/ΛΕΥΚΟ 1.0%

Επισυνάπτονται τα στοιχεία όλης της δημοσκόπησης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ