Την Παρασκευή και τη Δευτέρα η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα, ενώ η προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας συνεχίζεται, αλλά και για την επίσκεψη του στις ΗΠΑ, όπου συναντήθηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού θα είναι με τον Αλέξη Τσίπρα, και θα ακολουθήσουν οι επαφές με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

Ειδικότερα, η μαραθώνιος των συναντήσεων θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι όταν θα φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Θα ακολουθήσει στις 13:00 η Επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, στις 17:00 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και στις 18:00 ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 Γιάνη Βαρουφάκη. Η συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στις 11:00.

Σημειώνεται πως από την περασμένη εβδομάδα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προϊδέασε γι αυτές τις συναντήσεις. Επίσης δεν αποκλείεται οι συγκεκριμένες συζητήσεις να έχουν και άρωμα προεδρολογίας, καθώς πυκνώνουν τα ονόματα που φέρεται να βρίσκονται στο μπλοκάκι του πρωθυπουργού για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ