Εκτός από το γεγονός ότι ο Τραμπ επιμένει να θεωρεί εαυτόν νικητή των αμερικανικών εκλογών, ο -απερχόμενος όπως όλα δείχνουν- πρόεδρος των ΗΠΑ εξακολουθεί να διατυπώνει τις δικές του θεωρίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα στο «αγαπημένο του twitter.

Ο Τραμπ έκανε λόγο για ψευδείς ειδήσεις στην πρώτη του ανάρτηση: «Οι Ριζοσπαστικοί Αριστεροί Δημοκρατικοί, σε συνεργασία με τον συνεργάτη τους, τα ΜΜΕ που διασπείρουν τα fake news, προσπαθούν να κλέψουν αυτές τις εκλογές. Δεν θα τους αφήσουμε!».

Σε άλλο του tweet ανέφερε: «Θέλουν να αυξήσουν τον αριθμό των μελών σύνθεσης του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Δεν θα τους αφήσουμε».

Με δύο μηνύματα μέσω Twitter, ο Ντόναλντ Τραμπ, ξεκαθαρίζει πως δεν θεωρεί ότι οι εκλογές τελείωσαν και δεσμεύεται να συνεχίσει την δικαστική διαδικασία, όπου θεωρεί ότι πρέπει να γίνει έρευνα ή επανακαταμέτρηση.

Σύμφωνα με το CBS ο Joe Biden έχει συγκεντρώσει 396 εκλέκτορες, ενώ ο Donald Trump 232 και ο Μπάιντεν βρίσκεται μπροστά στις ψήφους κατά 5,5 εκατομμύρια. “Κέρδισε μόνο στα μάτια των MME των fake new. Δεν παραδέχομαι τίποτα! Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Αυτές οι εκλογές ήταν νοθευμένες”, ανέφερε ο Τραμπ σε tweet, ενώ νωρίτερα, έγραψε: “Εκλογές νοθείας. Θα νικήσουμε”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ