Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Δημήτρη Λημνιό, η Εθνικής Ελλάδος έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και επικράτησε με 0-1, της Αρμενίας μέσα στο Ερεβάν.

Το σκορ αδικεί την Εθνική Ομάδα η οποία είχε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα.

H Εθνική μας ομάδα παρατάχθηκε με τον Βλαχοδήμο στο τέρμα, στόπερ τους Χατζηδιάκο – Σταφυλίδη και στα άκρα της άμυνας με Μπακάκη και Γιαννούλη. Στο κέντρο οι Γαλανόπουλος και Κουρμπέλης. Πίσω από τον φορ Παυλίδη ο Μπακασέτας και άκρα με Μάνταλο – Λημνιό.

Από την άλλη οι Αρμένοι είχαν την εξής διάταξη: κίπερ ο Αϊραπετιάν, άμυνα με Κ. Χοβνανισιάν, Ισκχαγιάν, Καλισίρ, Τ. Βοσκαγιάν και Χαμπαρτσουμιάν. Άξονας με Βαρνταγιάν, Χοβσεπιάν, Α. Γκριγκοριάν και Μπαρσεγκιάν και μπροστά ο Καραπετιάν.

Η Εθνική μας ομάδα μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα, καθώς στα πρώτα 7 λεπτά είχε μία καλή ευκαιρία με τον Μπακασέτα και ένα δοκάρι από προσπάθεια και σουτ του Μάνταλου.

Στο 21ο λεπτό δεν δόθηκε λανθασμένα πέναλτι υπέρ του Γιαννούλη. Στο 34ο λεπτό μετά από μία πολύ ωραία ενέργεια του Γιαννούλη και συνεργασία με τον Μπακασέτα η μπάλα βγήκε στον Λημνιό που με συρτό σουτ έβαλε το πρώτο του γκολ με την Εθνική. Ο Γιαννούλης πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε το ένα δύο με τον Μπακασέτα και μετά έβγαλε στον σκόρερ Λημνιό. Οι Αρμένιοι απείλησαν για πρώτη φορά περισσότερο στο 41ο λεπτό.

Στο 47ο λεπτό ο Λημνιός είχε διαγώνιο σουτ μετά από ωραία πάσα του Μπακασέτα, με τον αντίπαλο πορτιέρο να βγάζει την μπάλα κόρνερ. Στο 52′ ο Μπακασέτας είχε ένα σουτ έξω. Ο ίδιος παίκτης λίγο μετά είχε ένα πλασέ που κόπηκε. Στο 56′ ο Παυλίδης έχασε υπό πίεση αντιπάλου βέβαια τετ α τετ από γύρισμα του Λημνιού.

Στο 66′ ο Λημνιός είχε χαμένη φάση με σουτ που αποκρούστηκε ενώ το προηγούμενο διάστημα οι Αρμένιοι πίεζαν αρκετά και απείλησαν περισσότερο. Στο 75′ ο Μασούρας είχε ένα σουτ έξω ενώ στο 79′ είχε μία μεγάλη χαμένη φάση σε κενή εστία.

Η Εθνική δεν σταμάτησε είχε και άλλες φάσεις με Δώνη και Μασούρα ωστόσο το ματς έληξε το φτωχό για την ομάδα μας 0-1.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ