Με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που εκλέχθηκαν πρώτη φορά στις 7 Ιουλίου, συναντήθηκε το χθες το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συζήτηση που έγινε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και συνεχίστηκε στο πρωθυπουργικό γραφείο που άνοιξε τις πόρτες του στα νέα στελέχη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, μεταξύ άλλων, υπήρξε ιδιαίτερη αναφορά στο μεταναστευτικό και τη διαχείριση του ζητήματος από την κυβέρνηση.

«Εμείς ακολουθούμε άλλη πολιτική. Πιο αυστηρή. Δεν ακολουθούμε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. Έντονα συζητήθηκε και το γεγονός της ανανέωσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, με τον κ. Μητσοτάκη να αναφέρει πως βούλησή του είναι οι νέοι βουλευτές να είναι εισηγητές στα νομοσχέδια που θα έρθουν στη Βουλή.

«Η συνοχή της Κ.Ο. πρέπει να είναι αρραγής. Χαίρομαι που βλέπω μια ομάδα που είναι πολύ δεμένη. Όσα νομοσχέδια θα έρθουν στη Βουλή, θα είναι σε πλήρη στοίχιση με αυτά που λέγαμε προεκλογικά. Δεν θα έρθετε ποτέ στη θέση να αναγκαστείτε να κάνετε στροφή 180 μοιρών», επεσήμανε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους βουλευτές.

Αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας είναι ριζικά ανανεωμένη καθώς σχεδόν οι μισοί βουλευτές, (το 40%), εκλέχθηκαν για πρώτη φορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ