Κορονοϊός Ελλάδα: Στα 331 ανέρχονται τα κρούσματα στη χώρα, καθώς υπάρχουν 103 νέα περιστατικά, μία αύξηση 33% σε μια μέρα. Στην Ελλάδα υπάρχουν συνολικά τέσσερις νεκροί.
Κορονοϊός Ελλάδα: Στα 103 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορονοϊού, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, ενώ τα κρούσματα πλέον αγγίζουν τα 331. Σημειώνεται πως τα κρούσματα από εγχώρια μετάδοση ανέρχονται σε 44. Τονίζεται πως νέα κρούσματα είναι 49, ενώ τα 54 έφτασαν σήμερα στο σημείο αναφοράς από τα νοσοκομεία των προηγούμενων ημερών.

Ο κ. Τσιόδρας τόνισε πως τα ήπια συμπτώματα πρέπει να παραμένουν στο σπίτι τους. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 51 άτομα, όπου 8 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως τα περισσότερα κρούσματα βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ελεγχθεί πάνω από 4.000 εργαστηριακά δείγματα. Ο λοιμωξιόλογος έσπευσε να τονίσει πως και οι τέσσερις νεκροί είχαν υποκείμενα προβλήματα.

«Εξακολουθούμε να περνάμε το σημαντικό μήνυμα για περιορισμό του συγχρωτισμού ων ομάδων του πληθυσμού», τόνισε ο Σωτήρης Τσιόδρας, σημειώνοντας ότι τα ήπια συμπτώματα πρέπει να παραμένουν στο σπίτι τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ