Tο τέταρτο θύμα του φονικού ιού μέσα σε λίγες ημέρες στην Καστοριά, προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία στην τοπική κοινωνία.
Tο τέταρτο θύμα του φονικού ιού μέσα σε λίγες ημέρες στην Καστοριά, προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία στην τοπική κοινωνία.

Κορονοϊός νεκροί: Ένας 70χρονος πέθανε τα ξημερώματα στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο της Καστοριάς. Είναι το πέμπτο θύμα του φονικού ιού μέσα σε λίγες ημέρες προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία στην τοπική κοινωνία.
Κορονοϊός νεκροί: Ένας ακόμα άνθρωπος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Καστοριάς υπέκυψε μετά από επιπλοκές εξαιτίας του Κορονοϊού.Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άνδρα ο οποίος είχε υποκείμενα νοσήματα.Πρόκειται για 70χρονο ο οποίος είχε είχε προβλήματα υγείας και παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού και τη χορήγηση αντιικού φαρμάκου πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο 70χρονος , είναι ο πέμπτος άνθρωπος που χάνει τη μάχη από τον φονικό ιό στην πόλη της Καστοριάς, μιας πόλης 13.500 κατοίκων προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία στην τοπική κοινωνία. Τοπικοί φορείς κάνουν δραματική έκκληση για την ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού και οι φορείς της μακεδονικής πόλης φοβούνται ότι δεν θα αντέξει το νοσοκομείο στο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ