Κορονοϊός νέα: Σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου ο αριθμός των νοσούντων έχει πλέον φτάσει τους 89. Ανησυχία για 4 «ορφανά» κρούσματα.
Κορονοϊός νέα: Πέντε ακόμα άτομα φαίνεται να έχουν νοσήσει με το νέο ιό Covid-19 στην Ελλάδα. Πρόκειται για τέσσερις επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και για ένα ακόμη που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο Λονδίνο. Την ίδια ώρα, τονίζεται πως η κατάσταση του 66χρονου ασθενούς που νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΠΓΝ Πατρών έχει επιβαρυνθεί σημαντικά και είναι κρίσιμη. Πλέον τα κρούσματα στη χώρα μας έφτασαν τα 89.

Οι αρχές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και εφιστούν την προσοχή ιδιαίτερα για τις ευπαθείς ομάδες. Ωστόσο, αυτό που ανησυχεί περισσότερο είναι τα τέσσερα νέα κρούσματα που έχουν εντοπιστεί στην Αθήνα και κανείς δε γνωρίζει ακόμα πως έχουν προσβληθεί. Πρόκειται για τα πρώτα «ορφανά» κρούσματα στη χώρα μας και οι αρχές κάνουν αγώνα δρόμου για την ιχνηλάτησή τους. Σημειώνεται πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εντοπιστεί η πηγή μετάδοσής του ιού. Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο κ. Τσιόδρας, κανένα από τα τέσσερα «ορφανά» κρούσματα δεν έχουν ιστορικό. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για άτομα ηλικίας περίπου 60 ετών, τα οποία νοσηλεύονται εδώ και μέρες με πνευμονία και μόλις χθες διαπιστώθηκε ότι έχουν νοσήσει με τον νέο κορονοϊό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ